---NOCACHE------/NOCACHE---
Imbracaminte de lucru Bartos
Măști faciale din nanofibre (pachet de 10 buc.)

Măști faciale din nanofibre (pachet de 10 buc.)

Disponibil în următoarele mărimiTabel de mărimi Măsurarea mărimilor

Prețul: 234 RON fără TVA  193 RON
buc
+


Expedierea până la 28.10.2020
Prețul de transport de la 15 RON

Masca facială este fabricată din două feluri de nanofibre:

  • FMPV 1900L (corpul complet al produsului – eficacitatea declarată de producător este 89% pe 0,3µm la 30l/min - pdf info AICI)
  • Capa 1900L (pre-filtru în fața nasului și a gurii – prinde particule de polen și de praf, prelungește eficiența FMPV 1900L)

Proprietățile măștii:

  • de unică folosință
  • realizate într-un atelier de cusut protejat
  • fără buletine de verificare

Important:

înainte de a vă pune mască spălați-vă bine pe mâini, după punere, modelați firul în funcție de forma feței în așa fel încât să nu iasă aerul în ochi atunci când expirați. Acest lucru va asigura că aerul este filtrat corect când îl inspirați. Când îndepărtați masca de pe față să nu atingeți partea din față, aruncați masca imediat după utilizare la coș de gunoi. Perioada de utilizare depinde de cantitatea aerului filtrat (în cazul utilizării curente ține aprox. 8 ore). A nu se spăla și a nu se călca.

Avertisment:

din motive igienice acest produs nu se poate returna.
Scopul nostru este de a permite achiziționarea a cât mai multor clienți și de a preveni achizițiile speculative ale dealerilor. Din acest motiv este limitat numărul maxim de 3 pachete. În cazul că sunteți un medic sau faceți parte din sistemul de salvare vă rugăm să ne contactați prin E-mail info@imbracamintedelucru.ro - vă vom permite să cumpărați mai multe bucăți. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Evaluarea produsului

0
z 0 evaluare
Adaugă recenzie