Imbracaminte de lucru Bartos

Curele bărbătești din piele mărimi excepționale 130 – 190 cm

6x


Curele bărbătești din piele mărimi excepționale 130 – 190 cm
Codul articolului: 7017
Producător: Imbracaminte de lucru Bartos

Curele bărbătești din piele mărimi excepționale 130 – 190 cm

6x

Disponibil în următoarele mărimi

Prețul: 139 RON fără TVA  116 RON
buc
+


Expedierea până la 25.9.2023
Prețul de transport de la 15 RON

Codul articolului: 7017
Producător: Imbracaminte de lucru Bartos
Cureaua de lux din piele pentru bărbați de lungime excepțională este potrivită pentru pantalonii de ocazie, outdoor, dar și de lucru. Benzile extinse sunt realizate din piele italiană de calitate, în culoare neagră, maro închis și maro deschis. Marginile și dosul curelei sunt lăcuite, ceea ce garantează că îmbrăcămintea nu se va păta. Cureaua din piele poate fi scurtată cu ușurință folosind șurubul care leagă cureaua și partea din piele de cataramă. Curelele lungi din piele sunt fabricate la cea mai înaltă calitate de către un producător ceh.
Curele din piele de dimensiuni excepționale pentru bărbați
  • confecționate din piele italiană de calitate autentică
  • pentru circumferința taliei de 130 – 190 cm
  • cusături decorative ale curelelor
  • lățime 40 mm
  • 3 culori de piele
  • 2 feluri de catarame
  • logo poansonat

Curea din piele autentică

Curelele din piele fac parte din garderobă deja de mulți ani și sunt permanent la modă. Pielea este un material natural de cea mai bună calitate care se caracterizează printr-o durată de utilizare îndelungată. Avantajul pielei de calitate autentică este în faptul că, spre deosebire de materiale artificiale, nu se rupe. Un alt avantaj este versatilitatea acestora, deoarece cureaua din piele se potrivește la orice îmbrăcăminte.

Cum se alege lungimea corectă a curelei

Măsurați circumferința taliei sau a șoldurilor exact acolo unde purtați cureaua. Valoarea măsurată corespunde mărimii necesare taliei. Veți fixa apoi cureaua de orificiul din mijloc, iar celelalte 3 orificii vor fi pentru slăbire și 3 orificii pentru strângere.

Cum să prindeți și să mențineți corect cureaua pentru a rezista cât mai mult posibil?

Cureaua este un accesoriu de modă pe care il expunem zilnic la solicitare puternică. Chiar dacă facem curele din piele italiană de cea mai înaltă calitate, putem reduce semnificativ durata de viață a acestora prin manipularea greșită a acestora. Cureaua se deteriorează cel mai mult dacă este fixată greșit. Nu strângeți niciodată cureaua cu o mână, trăgând-o peste cataramă! Fixați cureaua cu ambele mâini. Țineți catarama cu o mână și treceți cureaua prin cealaltă mână, astfel încât marginea cataramei să nu deterioreze suprafața curelei. Utilizarea periodică va crea pe piele o dungă de la cataramă. Puteți aplica ocazional pe curea un produs incolor pentru o revitalizare a pielii (de preferință ceară de albine) și pentru o viață mai lungă.

Evaluarea produsului

5,00
din 6 de evaluări
Adaugă recenzie
223clienți au cumpărat deja
Țara de cumpărare:
Recenzia a fost scrisă de clienții noștri care au cumpărat haine de lucru și au o experiență personală cu acestea. Evaluarea în limba străină este tradusă automat.
P
4. 8. 2023
Pavel Hušek
Produsul este funcțional, corespunde imaginii, livrare rapidă - satisfacție completă. Vă mulțumim.
O
27. 3. 2023
Oto Dužek
Satisfacție!!!
P
26. 3. 2023
Pavel Cristina
Cureaua este de calitate, cusăturile frumos realizate, catarama zdravănă și ușor ajustabila. Deci sunt foarte mulțumită.
Z
20. 3. 2023
Zdeněk Entl
toate de calitate ok la un preț rezonabil
M
21. 2. 2023
Maroš Tibenský
Produsul a sosit frumos ambalat în bună calitate, cu o cataramă frumoasă
P
15. 7. 2022
Patrik
De bună calitate și frumos.
Arată alte evaluări