Imbracaminte de lucru Bartos

Curele bărbătești din piele mărimi excepționale 130 – 190 cm

4x


Curele bărbătești din piele mărimi excepționale 130 – 190 cm
Codul articolului: 7017
Producător: Imbracaminte de lucru Bartos

Curele bărbătești din piele mărimi excepționale 130 – 190 cm

4x

Disponibil în următoarele mărimi

Prețul: 115 RON fără TVA  96 RON
buc
+


Expedierea până la 30.3.2023
Prețul de transport de la 15 RON

Codul articolului: 7017
Producător: Imbracaminte de lucru Bartos
Curea de lux din piele pentru bărbați de lungime excepțională este potrivită pentru pantaloni de ocazie, outdoor, dar și de lucru. Bretele extinse sunt realizate din piele italiană de calitate neagră, maro îndchis și maro deschis. Marginile si dosul curelei sunt lăcuite, ceea ce garantează ca îmbrăcămintea nu va fi colorată. Cureaua de piele poate fi scurtată cu ușurință cu un șurub care leagă cureaua și partea din piele cu catarama. Curelele lungi din piele sunt fabricate la cea mai înaltă calitate de către un producător ceh.
Curele din piele de lungimi excepționale pentru bărbați
  • confecționat din pielea italiană de calitate autentică
  • pentru circumferința taliei 130 – 190 cm
  • cusături decorative ale curelelor
  • lățime 40 mm
  • 3 culori de piele
  • 2 feluri de catarame
  • logo poansonat

Curea din piele autentică

Curelele din piele fac parte din garderobă deja de timp îndelungat și sunt permanent la modă. Pielea este din materialul natural de cea mai bună calitate care se caracterizează printr-o durată de utilizare îndelungată. Avantajul pielei de calitate autentice constă în faptul că spre deosebire de materiale astificiale nu se rupe. Un alt avantaj este universalitatea lor deoarece cureaua din piele se potrivește la orice îmbrăcăminte.

Cu se alege lungimea corectă a curelei

Măsurați circumferința taliei sau a șoldurilor exact acolo unde purtați cureaua. Valoarea măsurată corespunde mărimii necesare taliei. Veți fixa apoi cureaua de orificiul din mijloc iar celelalte 3 orificii vor fi pentru slăbire și 3 orificii pentru strângere.

Cum să prindeți și să mențineți corect centura pentru a rezista cât mai mult posibil?

Cureaua este un accesoriu de modă pe care il expunem zilnic la solicitare puternică. Chiar dacă facem curele din piele italiană de cea mai înaltă calitate, putem reduce semnificativ durata de viață a acestora prin manipularea greșită a acestora. Cureaua se deteriorează cel mai mult dacă este fixată greșit. Nu strângeți niciodată cureaua cu o mână trăgând-o peste cataramă! Fixați cureaua cu ambele mâini. Țineți catarama cu o mână și treceți cureaua prin cealaltă mână, astfel încât marginea cataramei să nu deterioreze suprafața curelei. Utilizarea periodică va crea o dungă pe piele de la cataramă. Puteți aplica ocazional o centură de revitalizare a pielii incoloră (de preferință ceară de albine) pe centură pentru o viață mai lungă.

Evaluarea produsului

5,00
din 4 evaluare
Adaugă recenzie
Țara de cumpărare:
Recenzia a fost scrisă de clienții noștri care au cumpărat haine de lucru și au experiența sa personală cu ele. Evaluarea în limbile străine sunt traduse automat.
P
26. 3. 2023
Pavel Cristina
Cureaua este de calitate, cusăturile frumos realizate, catarama zdravănă și ușor ajustabila. Deci sunt foarte mulțumită.
Z
20. 3. 2023
Zdeněk Entl
toate de calitate ok la un preț rezonabil
M
21. 2. 2023
Maroš Tibenský
Produsul a sosit frumos ambalat în bună calitate, cu o cataramă frumoasă
P
15. 7. 2022
Patrik
De bună calitate și frumos.
Arată alte evaluări