Haine de lucru mărimi excepționale Bartos

Confecționăm haine de protecție mărimi excepționale cu mărimi între 66 (3XL), 68 (4XL), 70 (4XL), 72 (5XL), 74 (5XL), 76 (6XL), 78 (6XL), 80 (7XL), 82 (7XL), 84 (8XL), 86 (8XL) și 88 (9XL). Toate hainele de protecție mărimi excepționale sunt fabricate din materiale atestate, cu proprietăți superioare, și dispun de elemente reflectorizante pentru un plus de securitate.

XS -
9XL

hero-img
shape image

Salopete de lucru mărimi excepționale

Plăcute și comode, aceste salopete de lucru mărimi excepționale sunt excelente la purtat, fiind concepute de un creator ceh cu bogată experiență în domeniu. Salopetele mărimi excepționale sunt confecționate din bumbac pur, certificat, și cusute cu ață rezistentă de la firma cehă Hagal, pentru o durabilitate fără egal.

Vezi acum
feature
feature

Jachete de lucru mărimi excepționale

Toată lumea vrea să arate bine și să se simtă bine chiar și la munca în grădină sau în timpul altor activități similare. De aceea vă oferim jachete de lucru mărimi mari, cu formă anatomică. Această jachetă de lucru mărime mare este croită anatomic, dar nu astfel încât să vă strângă, ci pentru a vă simți în geaca dvs de lucru mărime mare lejer, comod, ca în puf.

Vezi acum

O privire asupra atelierului nostru de croitorie

Poveste mea

În anul 2006 am lansat un e-shop cu îmbrăcăminte cu propriul studio foto. După 8 ani de afaceri de succes eram tot mai mult interesat să produc ceva fizic. M-am înconjurat de specialiști din industria îmbrăcămintei și în anul 2014 am deschis un atelier de croitorie protejat. În anul 2018 am extins vânzările în 12 state din Uniunea Europeană și în prezent, lucrez la deschiderea producției de blugi supradimensionați. Mulțumesc tuturor celor care prin achizițiile cărora este posibil ca persoanele cu dizabilități să poată lucra.

Produsele noastre

Pentru a cumpăra, dați clic pe detaliile produsului.

Peste 60 000 de clienți au încredere în noi

Scopul nostru este să facem totul simplu, rapid și clar, astfel încât clientul să fie întotdeauna satisfăcut.

Întrebări frecvente

Dacă aveți orice întrebări la care nu ați găsit răspuns, vă rugăm să ne contactați mai jos.

Prețurile sunt de la 15 RON în funcție de transportatorul ales.

Coletul va fi livrat în termen de 4 zile lucrătoare de către transportatorul ales de Dvs.

Plata la livrare, Card de credit

Returnați Formularul de reclamații completat împreună cu marfa. Dacă sunteți interesați de altă marfă, formulați o nouă comandă. Mai multe informații în Procedura reclamațiilor.

Vă rugăm să ne contactați

Este foarte simplu să luați legătura cu noi. Ajunge să utilizați formularul de contact sau să ne contactați prin intermediul adresei de e-mail.

Ne contactați foarte ușor

Consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

Textul aici