Imbracaminte de lucru Bartos

În atelierul nostru protejat, coasem pentru Dvs. haine de lucru la dimensiuni standard, supradimensionate și extinse, cu cel mai bun preț garantat.

100% bumbac

hero-img
shape image
OEKO-TEX®

Îmbrăcămintea de lucru este cusută din bumbac 100% cu certificatul internațional OEKO-TEX®.


GARANȚIE prețuri

Dacă găsiți un produs în rețeaua de retail cu aceleași caracteristici standard și peste standard la un preț mai mic, îl veți primi de la noi GRATUIT.

Atelier protejat

Toată îmbrăcămintea de lucru este cusută în atelierul nostru protejat.Coasem pentru UE

Îmbrăcămintea noastră de lucru o furnizăm în 12 țări din Uniunea Europeană.Îmbrăcăminte de lucru cu cel mai amplă gamă de dimensiuni

Mărimi standard

Producem îmbrăcăminte de lucru de mărimile 42 (XS), 44 (S), 46 (S), 48 (M), 50 (M), 52 (L), 54 (L), 56 (XL), 58 (XL), 60 (XXL), 62 (XXL) și 64 (3XL).

Mărimi supradimensionate

Coasem salopete supradimensionate și suntem singurii în UE care avem în stoc mărimile 66 (3XL), 68 (4XL), 70 (4XL), 72 (5XL), 74 (5XL), 76 (6XL), 78 (6XL), 80 (7XL), 82 (7XL), 84 (8XL), 86 (8XL) și 88 (9XL).

Mărimi extinse

Pentru persoanele cu înălțimea de 194 cm oferim îmbrăcăminte de lucru extinsă de mărimile 48 (M), 50 (M), 52 (L), 54 (L), 56 (XL), 58 (XL), 60 (XXL), 62 (XXL) și 64 (3XL).

Vezi acum
feature
feature

Caracteristici peste standard

În 7 culori

Îmbrăcămintea de lucru este cusută în 7 combinații de culori, așa fel încât să se poată completa reciproc.

Modificări personalizate

La cererea Dvs. putem imediat să scurtăm pantalonii și mânecile hainelor de lucru.

Accesorii reflectorizante

Toată îmbrăcămintea de lucru este prevăzută cu mici accesorii reflectorizante, în cazul în care sunteți interesați, în plus putem coase și benzi reflectorizante de 5 cm lățime.

Numere de serie

Fiecare îmbrăcăminte de lucru produsă de noi are un număr de serie. Prin aceasta evidențiem fiecare cusătură de pe produsele noastre.

Vezi acum

O privire asupra atelierului nostru de croitorie

Poveste mea

În anul 2006 am lansat un e-shop cu îmbrăcăminte cu propriul studio foto. După 8 ani de afaceri de succes eram tot mai mult interesat să produc ceva fizic. M-am înconjurat de specialiști din industria îmbrăcămintei și în anul 2014 am deschis un atelier de croitorie protejat. În anul 2018, am extins vânzările în 12 țări ale Uniunii Europene, în anul 2020 am deschis un atelier de cusut, am achiziționat mașini noi și am dublat numărul de angajați. Mulțumesc tuturor celor care prin achizițiile cărora este posibil ca persoanele cu dizabilități să poată lucra.

Produsele noastre

Pentru a cumpăra, dați clic pe detaliile produsului.

Peste 60 000 de clienți au încredere în noi

Scopul nostru este să facem totul simplu, rapid și clar, astfel încât clientul să fie întotdeauna satisfăcut.

Întrebări frecvente

Dacă aveți orice întrebări la care nu ați găsit răspuns, vă rugăm să ne contactați mai jos.

Prețurile sunt de la 15 RON în funcție de transportatorul ales.

Coletul va fi livrat în termen de 4 zile lucrătoare de către transportatorul ales de Dvs (FAN courier, Cargus, Coletăria).

Plata la livrare, Card de credit

Returnați Formularul de reclamații completat împreună cu marfa. Dacă sunteți interesați de altă marfă, formulați o nouă comandă. Mai multe informații în Procedura reclamațiilor.