Pantaloni scurți de camuflaj supradimensionați pentru bărbați 3XL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL, 8XL, 9XL
Imbracaminte de lucru Bartos

Pantaloni scurți de camuflaj supradimensionați pentru bărbați 66-88 (3XL-9XL)

  • Realizăm personalizare într-o singură zi lucrătoare
  • Il poți purta în 3 zile lucrătoare
  • Vom coase și 1 bucată pentru tine
1x
Codul articolului: 7015Z
Producător: ImbracaminteDeLucru.ro
Disponibil în următoarele mărimiTabel de mărimi Măsurarea mărimilor
ÎNȘTIINȚARE: Aceasta este o producție personalizată - mărfurile nu pot fi returnate în 14 zile. Vă rugăm să alegeți mărimea corectă conform TABELULUI DE MĂRIMI.

Pentru produsele nu este posibilă plata ramburs la livrare (produsul trebuie plătit cu cardul de credit).
Prețul: 334 RON fără TVA  280 RON
buc
+


Expedierea până la 23.5.2024
Prețul de transport de la 25 RON

Codul articolului: 7015Z
Producător: ImbracaminteDeLucru.ro

Pantalonii scurți supradimensionați de camuflaj sunt confecționați dintr-un material Ripstop foarte rezistent (55% poliester, 45% bumbac), care previne formarea și extinderea rupturilor. Pentru o potrivire confortabilă, pantalonii de camuflaj sunt parțial elastici la talie. Se închid cu un nasture metalic și un fermoar YKK de înaltă calitate. Pentru o mai mare rezistență, zonele solicitate sunt întărite cu căptușeală și clini. Pantalonii scurți de camuflaj supradimensionați pot fi confecționați la comandă în termen de 1 zi lucrătoare, în mărimi supradimensionate 3XL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL, 8XL și 9XL. Vă rugăm să consultați TABELUL DE MĂRIMI pentru dimensiunile specifice. Aici cumpărați direct de la producător - nu plătiți comisioane către vânzători cu ridicata sau către alți comercianți.

Ce este Rip-Stop?

Ripstop este o țesătură foarte rezistentă, realizată prin țeserea unor fire mai groase în țesătură la intervale de 5-7 mm pentru a forma pătrate. Avantajele țesăturilor Ripstop sunt un raport foarte bun între greutate și stabilitate și o rezistență ridicată la rupere. Ripstop este utilizat în principal în producția de îmbrăcăminte outdoor de calitate și de îmbrăcăminte pentru armată. Articolele de îmbrăcăminte Ripstop sunt durabile și ușoare în același timp. Materialele Ripstop sunt mai scumpe din cauza complexității producției.

Spălarea și întreținerea pantalonilor scurți de camuflaj supradimensionați

Spălați pantalonii la o temperatură de până la 60 °C cu alte materiale de culori similare. Folosiți numai detergenți fără înălbitor, spălați pantalonii înainte de prima purtare. Spălați și călcați pantalonii scurți supradimensionați pe dos, aplicați o temperatură de până la 150 °C la călcat, puteți usca în uscător numai la temperatură scăzută (maximum 60 °C).

Atestate

Mai jos vă prezentăm certificatele de sănătate OekoTex Standard 100:
pdf Material Ripstop
pdf Ață
pdf Fermoar

Evaluarea produsului

5,00
din 1 de evaluări
Adaugă recenzie
4clienți au cumpărat deja
Țara de cumpărare:
Recenzia a fost scrisă de clienții noștri care au cumpărat haine de lucru și au o experiență personală cu acestea. Evaluarea în limba străină este tradusă automat.
J
6. 6. 2023
Jirka
Bine făcut.
Arată alte evaluări