Imbracaminte de lucru Bartos

Pantaloni scurți supradimensionați pentru bărbați 66-88 (3XL-9XL)

  • Realizam la comanda in 1 zi lucratoare
  • Il poti purta in 3 zile lucratoare
  • Vom coase și 1 bucată pentru tine


Pantaloni scurți supradimensionați pentru bărbați 66-88 (3XL-9XL)
Codul articolului: 7014Z
Producător: ImbracaminteDeLucru.ro

Pantaloni scurți supradimensionați pentru bărbați 66-88 (3XL-9XL)

  • Realizam la comanda in 1 zi lucratoare
  • Il poti purta in 3 zile lucratoare
  • Vom coase și 1 bucată pentru tine

Disponibil în următoarele mărimiTabel de mărimi Măsurarea mărimilor

ÎNȘTIINȚARE: Aceasta este producție personalizată - mărfurile nu pot fi returnate în 14 zile. Vă rugăm să alegeți mărimea corectă conform TABLULUI DE MĂRI.

Pentru produsele la comandă nu este posibilă plata ramburs la livrare (marfa trebuie plătită cu cardul de credit).
Prețul: 499 RON fără TVA  419 RON
buc
+


Expedierea până la 2.6.2023
Prețul de transport de la 15 RON

Codul articolului: 7014Z
Producător: ImbracaminteDeLucru.ro
Pantalonii scurți supradimensionați pentru bărbați sunt confecționați dintr-un material foarte rezistent Ripstop, produs de compania germană KLOPMAN (65% poliester, 35% bumbac), care previne formarea și extinderea rupturilor. Pentru o potrivire confortabilă, pantalonii scurți supradimensionați sunt parțial elastici în talie și se încheie cu nasture metalic și fermoar YKK de înaltă calitate. Pentru o mai mare rezistență, zonele solicitate sunt întărite cu căptușeală și clini. Pantalonii scurți supradimensionați pentru bărbați pot fi confecționați la comandă în termen de 1 zi lucrătoare, în mărimi supradimensionate 3XL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL, 8XL și 9XL. Vă rugăm să consultați TABELUL DE MĂRIMI pentru a vedea dimensiunile specifice ale pantalonilor scurți. Suntem producători direcți - nu trebuie să plătiți comisioane către angrosiști sau alți comercianți.

Ce este Rip-Stop?

Ripstop este o țesătură foarte rezistentă, realizată prin țeserea unor fire mai groase în țesătură la intervale de 5-7 mm pentru a forma pătrate. Avantajele țesăturilor Ripstop sunt un raport foarte bun între greutate și stabilitate și o rezistență ridicată la rupere. Ripstop este utilizat în principal în producția de îmbrăcăminte de calitate în aer liber și de îmbrăcăminte pentru armată. Articolele de îmbrăcăminte Ripstop sunt durabile și ușoare în același timp. Materialele Ripstop sunt mai scumpe din cauza complexității producției.

Spălarea și întreținerea pantalonilor scurți supradimensionați

Spălați pantalonii la o temperatură de până la 60 °C cu alte materiale de culori similare. Folosiți numai detergenți fără înălbitor, spălați pantalonii înainte de prima purtare. Spălați și călcați pantalonii scurți supradimensionați pe dos, aplicați o temperatură de până la 150 °C la călcat, puteți usca în uscător numai la temperatură scăzută (maximum 60 °C).

Atestate

Mai jos vă prezentăm certificatele de sănătate OekoTex Standard 100:
pdf Material Ripstop
pdf Ață
pdf Fermoar

Evaluarea produsului

din 0 evaluare
Adaugă recenzie
Țara de cumpărare:
Recenzia a fost scrisă de clienții noștri care au cumpărat haine de lucru și au experiența sa personală cu ele. Evaluarea în limbile străine sunt traduse automat.
Arată alte evaluări